Burrata met röstirondjes, charcuterie en basilicumsalsa
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer intussen met de staafmixer de basilicum met de knoflook, de kappertjes en de olijfolie tot een grove salsa. Voeg peper naar smaak toe.
- Plaats de uitgelekte burrata in het midden van een schaal. Leg de röstirondjes en de plakjes parmaham en coppa di parma eromheen.
- Schep wat basilicumsalsa over de burrata en zet de rest in een schaaltje erbij.
- Beleg steeds een röstirondje met vlees, burrata en wat salsa.
- Zo’n mooie schaal romige burrata met röstirondjes, Italiaanse vleeswaren en basilicumsalsa is echt een feestje. Zet kleine bordjes op tafel en laat iedereen zelf z’n röstirondjes beleggen.
- Liever zonder vlees? Vervang de parmaham en coppa di parma door gegrilde plakjes courgette of aubergine, plakjes avocado en olijven.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 450 kcal
- 36 g vet waarvan 10 g verzadigd
- 20 g koolhydraten
- 10 g eiwit
- 3 g vezels
- 2,1 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen